Wees transparant bij het bekendmaken van plannen, rapporten en andere informatie met betrekking tot de ontwikkeling van de dienst.

Waarom is dit belangrijk?

 

Als we open communiceren over wat we doen en van plan zijn, geeft dat beter inzicht en kunnen we van elkaar leren. Het betekent ook dat we zichtbaar worden voor mensen die met vergelijkbare zaken bezig zijn. En hierdoor (onverwachte) input, steun en samenwerking kunnen vinden binnen de Library, TU Delft of zelfs daarbuiten. Dit betekent niet dat we alles moeten publiceren, vooral waar het gaat om gevoelige informatie. Maar zelfs het communiceren van missers en de stappen die we nemen om de dienst te verbeteren, zorgt voor vertrouwen en loyaliteit.

 

Wat kun je doen?

  • Stel vast welke plannen, rapporten en andere informatie met betrekking tot de voortgang van de dienst zich lenen voor publicatie. Publiceer in ieder geval een jaarplan en een jaarverslag.
  • Bepaal welke kanalen je gebruikt voor publicatie, bijvoorbeeld via een blog. Stel een planning op voor wanneer je wat publiceert.

 

Richtlijnen: